• Κρυολιπόλυση

Κρυολιπόλυση

Ο πιο “δροσερός” τρόπος να πείτε αντίο στο τοπικό πάχος!

Τα Metro Beauty διαθέτουν την Κρυολιπόλυση νέας γενιάς, με ακόμα μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και στοχευμένη δράση! Για εκείνα τα σημεία όπου η γυμναστική δεν αρκεί, η Κρυολιπόλυση νέας γενιάς, μπορεί να επικεντρωθεί σε περιοχές όπου το τοπικό λίπος δεν αντιμετωπίζεται με σωματική άσκηση ή δίαιτα και να δώσει άριστα αποτελέσματα στην εξάλειψή του.

Πώς λειτουργεί
Ο στόχος των μη επεμβατικών μεθόδων λιποδιάλυσης, είναι με κάποιο τρόπο να εντοπίσουν το λίπος, να το απομονώσουν και να το αποβάλλουν από τον οργανισμό. Έτσι η κρυολιπόλυση τελευταίας γενιάς “παγώνει” εσωτερικά το λίπος και το “σπάει” σε εκατομμύρια μικρά κομμάτια, τα οποία δεν είναι ορατά με γυμνό μάτι. Εν συνεχεία, το θρυμματισμένο λίπος αποβάλλεται από τον οργανισμό και μαζί του εξαφανίζεται το επίμονο τοπικό πάχος!

Πιο αναλυτικά, η κρυολιπόλυση, αρχικά προκαλεί υπερθέρμανση των λιποκυττάρων και στη συνέχεια τα παγώνει, με αποτέλεσμα την οριστική νέκρωση και απόπτωσή τους. Εφαρμόζεται με ειδικό μηχάνημα, το οποίο διαθέτει εξελιγμένες κεφαλές, που πραγματοποιούν διαδοχικά έντονη θέρμανση με ραδιοσυχνότητες (Bipolar Radio frequency 60o C) και έντονη ψύξη (-10ο C έως -15οC). Έτσι επιδρούν μόνο στα κύτταρα του λίπους της περιοχής όπου εφαρμόζεται η θεραπεία.Τα πλεονεκτήματα

  • Εφαρμόζεται με μεγάλη επιτυχία εκεί που βρίσκεται συγκεντρωμένο το ανεπιθύμητο λίπος, δηλαδή στην κοιλιά, τα χέρια, τους γλουτούς κ.α.
  • Είναι μη επεμβατική θεραπεία, γεγονός που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν ενέσεις, νυστέρι και αναισθησία ή χρόνος αποθεραπείας.
  • Είναι εντελώς ανώδυνη, καθώς δεν αισθάνεστε παρά μία ευχάριστη δροσιά κατά την εφαρμογή.
  • Δεν προκαλεί καμία βλάβη στους μυϊκούς ιστούς, στα νεύρα και τα οστά. Είναι τέτοια η ακρίβεια της μεθόδου, που εντοπίζει αποκλειστικά τον λιπώδη ιστό που μας ενδιαφέρει.
  • Δεν έχει παρενέργειες. Μπορεί ο ενδιαφερόμενος να συνεχίσει τη γυμναστική του αμέσως μετά τη θεραπεία ή και να συνδυάσει την Κρυολιπόλυση με άλλη θεραπεία.
  • Εφόσον ολοκληρωθούν οι απαιτούμενες συνεδρίες και ο ενδιαφερόμενος δει το επιθυμητό αποτέλεσμα, δεν πρόκειται να ασχοληθεί ξανά με το πρόβλημα του τοπικού πάχους.
  • Η αποτελεσματικότητα της μεθόδου, έχει πιστοποιηθεί μεταξύ άλλων από κλινικά τεστ που πραγματοποιήθηκαν σε δύο από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια της Αμερικής, το Harvard και το Massachusetts.

Μάθε για την Online προσφορά μας!!

© Copyright - metrobeautymedical.gr by Nooseit.com

Κέρδισε την Online προσφορά μας

Έκπτωση έως 40%