• Βλαστοκύτταρα STEM

Βλαστοκύτταρα STEM

Με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας!

Τα βλαστικά κύτταρα ή βλαστοκύτταρα, όπως συνήθως αποκαλούνται είναι η πηγή όλων των ιστών, γιατί αποτελούν τη βάση του σχηματισμού και της ανανέωσης του ζώντος οργανισμού. Τα βλαστοκύτταρα, τα οποία πρωταρχικά είναι ουδέτερα, είναι σε θέση να παράγουν οποιονδήποτε τύπο κυττάρων, που απαντώνται στον ανθρώπινο οργανισμό. Ως εκ τούτου, έχουν μια μεγάλη δυναμική στην αναγεννητική Ιατρική.

Πώς λειτουργεί
Πρόκειται για μία καλλυντική θεραπεία, που πραγματοποιείται με φυτικά βλαστοκύτταρα που προέρχονται από μία σπάνια ποικιλία μήλου που παράγεται στην Ελβετία, σε συνδυασμό με υαλουρονικό οξύ. Η συγκεκριμένη ποικιλία μήλου, από την οποία προκύπτουν τα φυτικά βλαστοκύτταρα, είναι ιδιαίτερα γνωστή για τη μακροβιότητά της και έτσι έπειτα από ειδική επεξεργασία και καλλιέργεια σε υγρό περιβάλλον, μπορούμε να εξάγουμε τα φυτικά βλαστοκύτταρα.
Με βάση τις μελέτες που έχουν πραγματοποιηθεί, μόλις 2% εκχύλισμα βλαστοκυττάρων αύξησε τη βιωσιμότητα των ανθρωπίνων βλαστοκυττάρων! Στην τελική του σύνθεση το προϊόν, με την προσθήκη υαλουρονικού οξέος, μελετήθηκε με την χρησιμοποίησή του από γυναίκες ηλικίας 40 ετών και άνω και διαπιστώθηκε μια αξιοσημείωτη βελτίωση στην περιοχή των ματιών (πόδι της χήνας) σε διάστημα 2 εβδομάδων! Στο ίδιο διάστημα κατά τη μελέτη, ήταν σημαντικά αισθητά τα αποτελέσματα στην εμφάνιση των γυναικών, σ’ όλο το πρόσωπο και κυρίως στο οβάλ του προσώπου, με τρόπο απόλυτα φυσικό.

Τα πλεονεκτήματα

  • Προστασία επιδερμικών κυττάρων
  • Ομαλό και σφριγηλό δέρμα
  • Μείωση βάθους ρυτίδων
  • Βελτίωση υφής δέρματος

Μάθε για την Online προσφορά μας!!

© Copyright - metrobeautymedical.gr by Nooseit.com

Κέρδισε την Online προσφορά μας

Έκπτωση έως 40%