• Θεραπεία με οξέα φρούτων

Θεραπεία με οξέα φρούτων

Η πανάρχαια συνταγή ομορφιάς

Η αναζήτηση για ένα όμορφο και πάντα νεανικό δέρμα έχει αρχίσει από πολλούς αιώνες πριν. Στην αρχαία Αίγυπτο, την εποχή της Κλεοπάτρας οι γυναίκες έκαναν μπάνιο με ξυνόγαλα, ενώ το 1700 στη γαλλική αυλή, ήταν κοινή συνήθεια των κυριών να απλώνουν παλιό κρασί στο πρόσωπό τους. Σήμερα, ύστερα από εκτεταμένες επιστημονικές μελέτες αποδείχτηκε, ότι τα οξέα φρούτων που είναι φυσικές ουσίες και περιέχονται στα φρούτα, το ζαχαροκάλαμο, το ξυνόγαλα συμβάλλουν αποτελεσματικά στη δημιουργία ενός υγιούς και λαμπερού δέρματος!

Πώς λειτουργεί

Η μέθοδος συνίσταται στην τοποθέτηση του γλυκολικού οξέως στην επιφάνεια του δέρματος για συγκεκριμένο χρόνο, το οποίο έχει την ιδιότητα να αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα, να ομαλοποιεί την υφή της επιδερμίδας και να ενισχύει την αντοχή του δέρματος. Έτσι, ενεργοποιείται η φυσική διαδικασία κυτταρικής ανανέωσης και η επιδερμίδα αποκτά απαλή υφή, λάμψη και υγιή όψη.

Η εφαρμογή με οξέα φρούτων, μπορεί να δώσει λύσεις σε πολλά δερματικά προβλήματα, όπως η ακμή, οι πανάδες, οι ακτινικές υπερκερατώσεις, οι ρυτίδες, οι ηλιακές φακίδες και σε πολλά άλλα ακόμη αισθητικά προβλήματα.

Τα πλεονεκτήματα

  • Μείωση ρυτίδων και τόνωση δέρματος
  • Αφαίρεση νεκρών κυττάρων
  • Βελτίωση χρώματος του δέρματος
  • Αντιβακτηριακή δράση που αποτρέπει την εμφάνιση εξανθημάτων

Μάθε για την Online προσφορά μας!!

© Copyright - metrobeautymedical.gr by Nooseit.com

Κέρδισε την Online προσφορά μας

Έκπτωση έως 40%