• Μεσοθεραπεία Dermapen

Μεσοθεραπεία Dermapen

Η μεσοθεραπεία προσώπου έχει ως στόχο την επαναφορά της χαμένης ελαστικότητας και δομής της επιδερμίδας. Αποτελεί σημαντικό σύμμαχο στην μάχη της αντιγήρανσης, προσφέροντας στο δέρμα βαθιά ενυδάτωση και λάμψη.

Σφριγηλότητα και λάμψη στο δέρμα!

Η Μεσοθεραπεία με Dermapen εφαρμόζεται με μεγάλη επιτυχία σε ολόκληρο το πρόσωπο, γύρω από τα μάτια, σε λαιμό και ντεκολτέ!

Πώς λειτουργεί
Μεσοθεραπεία είναι η έγχυση ουσιών κάτω από την επιδερμίδα, που χρησιμοποιείται για βελτιώσει πολλά υπάρχοντα προβλήματα. Στη μη επεμβατική μεσοθεραπεία, δημιουργούμε μικρά κανάλια στην επιφάνεια της επιδερμίδας με την ειδική συσκευή Dermapen ή με το Dermaroller, μέσα από τα οποία τα διαλύματα της μεσοθεραπείας φτάνουν στο απαιτούμενο βάθος. Ο στόχος της μεσοθεραπείας προσώπου, είναι να μεταφέρει κάτω από την επιδερμίδα συγκεκριμένες ουσίες όπως το υαλουρονικό οξύ, οι βιταμίνες και οι αντιοξειδωτικοί παράγοντες που ασκούν αντιγηραντική δράση. Παράλληλα, οι ουσίες αυτές συγκρατούν το νερό κάτω από το δέρμα, με αποτέλεσμα να το διατηρούν φρέσκο και νεανικό, ενώ με τη διέγερση των ινοβλαστών για την παραγωγή κολλαγόνου, παρατηρείται σύσφιξη και βελτίωση του οβάλ.

Με τη Μεσοθεραπεία με Dermapen ή Dermaroller, επιτυγχάνουμε βαθιά ενυδάτωση, μείωση και πρόληψη εμφάνισης των ρυτίδων, βελτίωση των μαύρων κύκλων και των ρυτίδων στα μάτια, φωτεινότητα και υγιή όψη και συσφικτική δράση.

Τα πλεονεκτήματα

  • Γρήγορη και απλή θεραπεία, χωρίς παρενέργειες
  • Άμεσο και ορατό αποτέλεσμα σε μία συνεδρία
  • Φυσικό αποτέλεσμα, χωρίς έγχυση τοξικών ουσιών
  • Λείανση ρυτίδων, βελτίωση υφής δέρματος και ενυδάτωση σε μία θεραπεία!

Μάθε για την Online προσφορά μας!!

© Copyright - metrobeautymedical.gr by Nooseit.com

Κέρδισε την Online προσφορά μας

Έκπτωση έως 40%