• Βιομετρική Ανάλυση

Βιομετρική Ανάλυση

Σημαντική διαδικασία για την πρόληψη της καλής σωματικής υγείας είναι η Βιομετρική Ανάλυση (Βιομαγνητική Ανάλυση – Βιομαγνητομετρία).

Η συγκεκριμένη ανάλυση πραγματοποιείται στα Metro Beauty και παρέχει πολύτιμα στοιχεία για τον σωματότυπό σας και για την γενικότερη φυσική σας κατάσταση!

Μέσα σε ελάχιστο μόνο χρόνο, μπορούν να συλλεχθούν πληθώρα σημαντικών πληροφοριών, όπως ο μυϊκός τόνος, η φυσική κατάσταση του μυϊκού συστήματος, το ποσοστό λίπους, το ποσοστό ενυδάτωσης ιστών και επιδερμίδας, η βιολογική ηλικία και πολλά άλλα.

Πώς λειτουργεί

Η Βιομετρική Ανάλυση, λειτουργεί με βάση την κβαντική ιατρική. Κατά βάση, αναλύει το ασθενές μαγνητικό πεδίο του ανθρώπινου κυττάρου, που συλλέγεται από προηγμένα ηλεκτρονικά συστήματα. Ο αναλυτής μπορεί να επεξεργαστεί την κατάσταση υγείας του ανθρώπου και να εμφανίσει τα κύρια προβλήματα, με τρόπο γρήγορο και μη επεμβατικό.

Τι προσφέρει

Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός, ενώ οι ανάγκες του ποικίλλουν με βάση την ηλικία, το σωματικό βάρος και άλλους παράγοντες. Έτσι, τα αποτελέσματα της Βιομετρικής Ανάλυσης, αποτελούν πολύτιμο σύμμαχο του εξειδικευμένου επιτελείου των Metro Beauty, για να μπορέσει να καθορίσει το κατάλληλο θεραπευτικό πρωτόκολλο για τη δική σας περίπτωση.

Μάθε για την Online προσφορά μας!!

© Copyright - metrobeautymedical.gr by Nooseit.com

Κέρδισε την Online προσφορά μας

Έκπτωση έως 40%