• Face Analyzer

Face Analyzer

Το Face Analyzer είναι σύγχρονο διαγνωστικό μηχάνημα υπερήχων που πραγματοποιεί σημαντικές μετρήσεις, που θα βοηθήσουν το εξειδικευμένο επιτελείο των Metro Beauty να καταρτίσει το εξατομικευμένο πρωτόκολλο θεραπείας.

Πώς λειτουργεί
Το Face Analyzer καταγράφει σημαντικές παραμέτρους, όπως τον φωτότυπο και τύπο του δέρματος, το ποσοστό ενυδάτωσης της επιδερμίδας, την καταγραφή βαθμού φωτογήρανσης, τη μέτρηση των επιπέδων κολλαγόνου και ελαστίνης κ.α.

Γιατί είναι χρήσιμο
Με την πάροδο του χρόνου, ο οργανισμός μας μειώνει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Παράλληλα, η φωτογήρανση προκαλεί
οξειδωτικές βλάβες στα κύτταρά μας, με αποτέλεσμα να χάνεται η «ποιότητα» του δέρματός μας, να αλλοιώνεται η σφριγηλότητα και το οβάλ του προσώπου και να επέρχεται η γήρανση. Άλλοι παράγοντες, όπως η ατμοσφαιρική ρύπανση, η ηλιακή ακτινοβολία, το άγχος, το κάπνισμα και η κακή διατροφή, συμβάλλουν στο αρνητικό αποτέλεσμα.
Με το Face Analyzer, μπορούμε να εντοπίσουμε την πραγματική ηλικία του προσώπου, να ανακαλύψουμε ακόμα και τις μη εμφανείς βλάβες και να επιλέξουμε το επεμβατικό ή μη επεμβατικό πρωτόκολλο για να τις αντιμετωπίσουμε. Έτσι, επιλέγοντας την πραγματικά κατάλληλη θεραπεία, μπορούμε να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω και να αντιστρέψουμε τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί.

Μάθε για την Online προσφορά μας!!

© Copyright - metrobeautymedical.gr by Nooseit.com

Κέρδισε την Online προσφορά μας

Έκπτωση έως 40%