• Light Force Άνδρας

Light Force Άνδρας

Η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα θεωρείται αντιαισθητική και αναπτύσσεται συνεχώς. Το Light Force είναι εδώ στα Metro Beauty Medical για να σας απαλλάξει μία για πάντα.

Η αποτρίχωση με την τεχνολογία Light Force λόγω της τριπλής κυματικής εκπομπής του έχει εξαιρετικά αποτελέσματα εκεί που οι άλλοι ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΟΥΝ!

Πλεονεκτήματα Light Force

  • Εξαιρετικά αποτελεσματικό για ανοιχτόχρωμες και λεπτές τρίχες.
  • Χρυσό μήκος κύματος για όλα τα ήδη τριχοφυΐας.
  • Ειδικευμένα αποτελεσματικό για τους τύπους της επιδερμίδας.

Γιατί Light Force;… Γιατί είναι ΑΠΛΑ το καλύτερο

  • Τεχνολογία αιχμής.
  • Μοναδικό στην Ελλάδα.
  • Αποκλειστικότητα της Metro Beauty.

Όσα πρέπει να γνωρίζουμε:

Κάτω από κάθε εκφόρητο πόρο συνήθως υπάρχουν 2-3 τριχοθυλάκια
Υπάρχουν τρείς φάσεις στον κύκλο της τριχοφυϊας

  1. Αναγενής – ανάπτυξη. Πολλαπλασιάζονται τα μητρικά κύτταρα του βολβού. Διαρκεί περισσότερο από τα άλλα στάδια. Κυμαίνεται από 4 εβδομάδες έως 6 έτη.
  2. Καταγενής – αναστολή ανάπτυξης. Ο πολλαπλασιασμός των μητρικών κυττάρων σταματά, ο βολβός συρρικνώνεται και ανέρχεται προς την επιφάνεια και διαρκεί από 1-3 εβδομάδες.
  3. Τελογενής – περίοδος ηρεμίας. Ο κερατινοποιημένος βολβός του θύλακα βρίσκεται πλέον ψηλά κοντά στην επιφάνεια της επιδερμίδας. Σε αυτό το στάδιο νέος βολβός εμφανίζεται πίσω από τον προηγούμενο και ενώνεται με την παλιά θηλή. Ο νέος βολβός μεγαλώνει μια νέα τρίχα, η οποία κατά την ανάπτυξη της σπρώχνει την παλιά μέχρι να πέσει. Διάρκεια του σταδίου από 6 εβδομάδες έως 10 μήνες.

Συχνές Ερωτήσεις

Είναι το Light Force επικίνδυνο;
Καθόλου! Η τεχνολογία του διπλού φιλτραρίσματος (DUAL MODE FILTERING) δεν επιτρέπει στις υπεριώδεις (Συχνότητες <700 nm) και στις υπέρυθρες (Συχνότητες >1100 nm) ακτίνες να φτάσουν στην επιδερμίδα και να τη βλάψουν.

Υπάρχουν αντενδείξεις;
Η συντριπτική πλειοψηφία των ατόμων που κάνουν Light Force , δεν έχει καμία απολύτως αντένδειξη.

Ενδεχομένως, αμέσως μετά την θεραπεία, το δέρμα να κοκκινίσει ελαφρά, όπως ακριβώς μετά από την έκθεση του (δέρματος) στον ήλιο. Το κοκκίνισμα υποχωρεί άμεσα στις επόμενες ώρες. Μόνο σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις παρατηρείται χρωματική αλλοίωση (δυσχρωμία).

Έχω πρόβλημα θυρεοειδή. Επιτρέπεται να κάνω Light Force;
Σαφώς! Οι ειδικοί (ιατροί, επιστήμονες) συμφωνούν, ότι το Light Force είναι απόλυτα ασφαλές για άτομα με προβλήματα θυρεοειδή (υπό-υπερθυρεοειδισμός, αφαίρεση θυρεοειδή).

Η θεραπεία του Light Force είναι επίπονη;
Η αίσθηση του πόνου είναι υποκειμενική. Τα περισσότερα μέλη μας αισθάνονται ένα στιγμιαίο ράπισμα θερμότητας σχεδόν ανώδυνο.

Το φίλτρο νερού δεν επιτρέπει, την αύξηση της θερμοκρασίας της κεφαλής αλλά κυρίως η ψύξη της στους -4℃ αποκλείει κάθε ενδεχόμενο εγκαύματος.

Πως λειτουργεί το Light Force;
Η μελανίνη της τρίχας απορροφάει την φωτεινή ενέργεια μετατρέποντάς την σε θερμική.

Η θερμική ενέργεια μεταφέρεται μέσω του στελέχους της τρίχας στο θύλακα (τελικός στόχος) τον οποίον θερμαίνει στους 70ο C για ένα 1 msec (χιλιοστό του δευτερολέπτου) και τον καταστρέφει χωρίς να αγγίξει τις παράπλευρες περιοχές.

Η διαδικασία αυτή ονομάζεται επιλεκτική φωτοθερμόλυση.

Σε πόσες επαναλήψεις θα έχω τέλειο και μόνιμο αποτέλεσμα;
Κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί τέλεια και μόνιμη αποτρίχωση. Είναι δυνατό να καταστρέψουμε την τρίχα αλλά όχι το αίτιο της.

Είναι πιο έγκυρο να μιλάμε για μείωση της τριχοφυΐας (HAIR MANAGEMENT).

Ο αριθμός των επαναλήψεων ποικίλει από άτομο σε άτομο και από περιοχή σε περιοχή.

Οι τρίχες οι οποίες βρίσκονται στην αναγεννή φάση μόνο μπορούν να χτυπηθούν, το ποσοστό των οποίων κυμαίνεται από 10% έως 70% του συνόλου.

Ως εκ τούτου στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, τρεις (3) έως έξι (6) επαναλήψεις δίνουν το καλύτερο (δυνατό) αποτέλεσμα.

Είναι δυνατό να υπάρξει μόνιμο αποτέλεσμα;
Ο όρος μείωση της τριχοφυΐας (HAIR MANAGEMENT) είναι ο όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει με σαφήνεια το αποτέλεσμα της θεραπείας.

Μετά την πρώτη θεραπεία παρατηρείται σημαντική μείωση της τριχοφυΐας.

Συγκεκριμένα, ένα ποσοστό των τριχών εξαφανίζεται, ενώ οι τρίχες οι οποίες ξαναβγαίνουν είναι εξασθενημένες και πιο ανοιχτόχρωμες.

Είναι σημαντικό να ενημερώσουμε τον πελάτη ότι κατά την πρώτη εφαρμογή του Light Force η ανάπτυξη του συνόλου των τριχών συγχρονίζεται. Δηλαδή οι τρίχες (ενεργές και μη ενεργές) ξεκινούν να αναπτύσσονται μαζί μετά την πρώτη εφαρμογή.

Μετά τη δεύτερη ή τρίτη εφαρμογή το αποτέλεσμα θεωρείτε πλέον μόνιμο.

Είναι δυνατή η θεραπεία του Light Force κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης;
Είναι προτιμότερο οι έγκυες να περιμένουν μέχρι και τον 2ο μήνα μετά τον τοκετό προκειμένου να ξεκινήσουν τη θεραπεία του Light Force.

Αυτό διότι οι θύλακες κατά τον τοκετό συγχρονίζονται (οι τρίχες αναπτύσσονται ταυτόχρονα) και η εφαρμογή της θεραπείας θα έχει καλύτερα αποτελέσματα.

Τι μέτρα προφύλαξης πρέπει να ακολουθήσει κάποιος πριν τη θεραπεία;
Θα πρέπει να αποφεύγεται η ηλιοθεραπεία (& το SOLARIUM) πριν την εφαρμογή του Light Force .
Δεν ενδείκνυται η φωτεινή ενέργεια να απορροφάται από την επιδερμίδα γεγονός που μπορεί να προκαλέσει από αυξημένο αίσθημα πόνου έως έγκαυμα.Η αποφυγή έκθεσης του δέρματος στον ήλιο θα πρέπει να συνεχιστεί και μετά τη θεραπεία προκειμένου να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα.
Αν η έκθεση του δέρματος στο ήλιο είναι αναπόφευκτη προτείνεται αντηλιακό με δείκτη προστασίας >20 SPF.

Σε ποια άτομα η θεραπεία του Light Force είναι αποτελεσματική;
Οι σκουρόχρωμες τρίχες (μαύρες, καστανές) λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς της σε μελανίνη απορροφούν το μεγαλύτερο μέρος της φωτεινής ενεργείας την οποία μετατρέπουν σε θερμότητα. Σε αυτές τις περιπτώσεις τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά.

Το Light Force φυσικά λόγω της τριπλής κυματικής μορφής του έχει άριστα αποτελέσματα τόσο σε σκούρες όσο και σε ανοιχτόχρωμες τρίχες (ξανθές).

Οι λευκές τρίχες δεν έχουν καθόλου μελανίνη, δεν απορροφούν ενέργεια (την αντανακλούν) και η θεραπεία με IPL ή μονοχρωματικά Laser δεν έχει κανένα ορατό αποτέλεσμα.

Το Light Force όμως λόγω της λόγω της τριπλής κυματικής εκπομπής του έχει αρκετά καλά αποτελέσματα εκεί που οι άλλοι ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΟΥΝ.

Μελανίνη δεν έχουν μόνο οι τρίχες αλλά και η επιδερμίδα όταν εκτεθεί στην ηλιακή ακτινοβολία (UV Light).

Τα σκουρόχρωμα δέρματα απορροφούν μεγάλα ποσά φωτεινής ενέργειας.

Όταν λοιπόν εφαρμόζουμε τη θεραπεία του Light Force στα παραπάνω δέρματα, χρησιμοποιούμε λιγότερη ενέργεια, προς αποφυγή δυσάρεστων αποτελεσμάτων (side effects).

Μάθε για την Online προσφορά μας!!

© Copyright - metrobeautymedical.gr by Nooseit.com

Κέρδισε την Online προσφορά μας

Έκπτωση έως 40%