Feng Shui Spa

Συνδυασμός υδρομασάζ, οζονοθεραπείας, χρωμοθεραπείας, υπέρυθρης φωτοθεραπείας και αρωματοθεραπείας.

Διαβάζοντας για τα ευεργετικά αποτελέσματα που προσφέρει κάθε μια από αυτές τις θεραπείες συχνά ευχηθήκαμε να μπορούσε να υπάρξει ένας συνδυασμός όλων αυτών..

Μέχρι που εμφανίστηκε το Feng Shui spa.  Μισή ώρα απόλαυσης είναι αρκετή για να χαρίσει υγεία και ευεξία και ταυτόχρονα να διαλύσει λίπος και κυτταρίτιδα. 

Η  χρωμοθεραπεία με το Feng Shui  Spa στηρίζεται στην ενέργεια των φωτονίων, γι' αυτό και συχνά την αναφέρουμε σαν φωτοθεραπεία. 

Η φωτοθεραπεία στηρίζεται στην ιδιότητα των φωτονίων που σύμφωνα με τις μελέτες σε όλο τον κόσμο προσφέρουν δυναμικά θεραπεύτικά οφέλη στους ζώντες ιστούς και οργανισμούς. Τόσο το ορατό όσο και το υπέρυθρο φως έχει αποδειχτεί ότι πραγματοποιεί τουλάχιστον 24 διαφορετικές θετικές αλλαγές σε κυτταρικό επίπεδο.

Είναι ευεργετική στην αντιμετώπιση προβλημάτων του δέρματος που βρίσκονται κοντά στην επιφάνεια, όπως ρυτίδες και ουλές και είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική στην θεραπεία λοιμώξεων. Το υπέρυθρο φως διεισδύει σε βάθος περίπου 30 – 40 χιλιοστά και καθίσταται αποτελεσματικό ακόμα και για τα οστά και τις αρθρώσεις, διεγείροντας την φυσική θεραπευτική ιδιότητα των κυττάρων.

Πρόκειται στην κυριολεξία για μη φαρμακολογική αποτελεσματική εναλακτική θεραπευτική λύση.

Αναλυτικά, λοιπόν, μπορούμε ταυτόχρονα να απολαύσουμε τα παρακάτω.

Χρωμοθεραπεία:

Το κόκκινο χρώμα απορροφάται από τα κύτταρα του δέρματος δηλαδή τους μυς, τους ιστούς και τα οστά, μείωνοντας τον χρόνο επούλωσης εξωτερικών τραυμάτων, ενώ προωθεί και αναπτύσσει την οστική πυκνότητα και την μυϊκή μάζα.

Το πράσινο από το ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας πεδίο που περιβάλλει το σώμα αποβάλλοντας το στρες και την ένταση, ενώ ταυτόχρονα είναι αντιφλεγμονώδες και θεραπευτικό για τους πόνους των αρθρώσεων και τις αλλεργίες.

Το πορτοκαλί, καθαρά αναζωογονητικό χρώμα βοηθάει στις μυικές κράμπες και αυξάνει την ενέργεια στους πνεύμονες και το στομάχι.

Το κίτρινο φως τονώνει το νευρικό σύστημα και τους μυς, και αυξάνει την ενέργεια, ενώ βοηθά και αυτό στους πόνους της αρθρίτιδας και βελτιώνει το λεμφικό σύστημα.

Το μπλε φως με την γαλήνια και χαλαρωτική του δράση βοηθάει στην θεραπεία φλεγμονών, εγκαυμάτων, πονοκεφάλων και πυρετού.

Υπέρυθρη Φωτοθεραπεία

Αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος και την παροχή οξυγόνου σε κατεστραμμένους ιστούς, προωθεί την χαλάρωση και την άνεση και ανακουφίζει από το άγχος. Γερμανικές ιατρικές έρευνες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι μία σύνοδος υπέρυθρης θεραπείας για πάνω από μία ώρα, μειώνει σημαντικά την αρτηριακή πίεση, ενώ ταυτόχρο επταπλασιάζει την δυνατότητα αποτοξίνωσης του οργανισμού από τα βαρέα μέταλλα όπως ο υδράργυρος και το αλουμίνιο και ακόμα μειώνει την χοληστερόλη, ενώ καθαρίζει από την νικοτίνη, το αλκοολ, την αμμωνία και άλλες περιβαλλοντικές τοξίνες σε αντίθεση με τις συμβατικές συσκευές θερμότητας ή τις σάουνες ατμού.

Η ικανότητα των υπέρυθρων φωτονίων, να αφαιρούν τις τοξίνες από τον οργανισμό δημιουργεί ευεργετικά αποτελέσματα σε μια σειρά ασθενειών.

Οζονοθεραπεία

Το ενεργό οξυγόνο (όζον) με μορφή ατμού, διεισδύει στους ήδη ανοιγμένους πόρους μετατρέποντας τα βακτήρια και τις τοξίνες σε καθαρό οξυγόνο.

Το όζον είναι 3.125 φορές πιο μικροβιοκτόνο από το χλώριο. Ωστόσο, είναι μια μορφή οξυγόνου και ακίνδυνο σε μικρές ποσότητες. Σχετικά πρόσφατα ανακαλύφθηκε ότι τα κύτταρά μας παράγουν μικρές ποσότητες όζοντος το οποίο χρησιμοποιούν στη συνέχεια προκειμένου να αποτρέψουν την εισβολή παθογόνων παραγόντων και μικροβίων.

Όταν κάνουμε σάουνα και ιδρώνουμε αφειδώς οι τοξίνες που αποθηκεύονται κοντά στο δέρμα, αποβάλλονται από το σώμα αποτρέποντας τον κίνδυνο να βλαφτούν σημαντικά όργανα όπως η καρδιά.

Όταν τα παραπάνω είναι σωστά συνδυασμένα με την θεραπεία όζοντος δημιουργείται μια ισχυρή συμμαχία. Η θερμότητα ανοίγει τους ιδρωτοποιούς αδένες δημιουργώντας εύκολη μετάβαση του όζοντος στο σώμα. Η έκχυση ενεργού οξυγόνου στο σώμα λειτουργεί αντιοξειδωτικά και ταυτόχρονα καταπολεμά βακτήρια ίούς και παράσιτα.

Παράλληλα και καθόλη την διάρκεια του Feng Shui Spa βότανα και αιθέρια έλαια εγχύονται στον ατμό ενισχύοντας τα αποτελέσματα, ενώ το δονητικό κρεβάτι πάνω στο οποίο βρίσκεται ξαπλωμένο το άτομο που κάνει την θεραπεία βοηθάει ολόκληρο το σώμα να ανταποκριθεί προσφέροντας τονωτικό μασαζ καθ' όλη την διάρκεια της μοναδικής εμπειρίας του Feng Shui Spa.

Η θεραπεία ολοκληρώνεται με ενα αναζωογονητικό ζεστό υδρομασάζ που καθαρίζει την εφίδρωση και τις τοξίνες.

Ζητήστε περισσότερες πληροφορίες

Επικοινωνία

Metro Beauty Αγ. Δημητρίου
Λ.Βουλιαγμένης 272Α (έξοδος ΜΕΤΡΟ Αγ.Δημητρίου)
2ος όροφος
Τηλέφωνο 210 9714800, 210 9704222

 

Metro Beauty Ελληνικού
Ιασωνίδου 2 & Βουλιαγμένης (έξοδος ΜΕΤΡΟ Ελληνικού)
1ος όροφος
Τηλέφωνο 210 9646600, 210 9635300

g twitter fb