Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 964

Τα λάθη που «απειλούν» την επιδερμίδα

Συμβουλές για να διατηρηθεί η ομορφιά του δέρματος

Αν δεν γνωρίζεις τον τύπο της επιδερμίδας σου και χρησιμοποιείς λάθος προϊόντα, υπάρχει πιθανότητα να προκαλέσεις ζημιά στο δέρμα σου.

Διάβασε τις παρακάτω συμβουλές για να ξέρεις τι να αποφύγεις:

- Αν έχεις λιπαρό δέρμα και χρησιμοποιήσεις λιπαρή κρέμα υπάρχει πιθανότητα να βγάλεις σπυράκια.

Γι αυτό η αισθητικός σου ή ο δερματολόγος είναι αυτοί που θα σου πουν τι τύπο δέρματος έχεις και θα σε κατευθύνουν στα σωστά για την επιδερμίδα σου προϊόντα.

- Προσοχή στο σαπούνι. Η χρήση σαπουνιού για τον καθαρισμό του προσώπου σου πιθανότατα, να προκαλέσει ατονία, ξηρότητα στο δέρμα σου και να φαίνεται και διψασμένο. Αν για οποιαδήποτε λόγο το θέλεις για τον καθαρισμό της επιδερμίδας σου φρόντισε να έχει ουδέτερο PH.

- Δεν κοιμόμαστε μπρούμυτα. Η ιδανική στάση για το πρόσωπό μας να μην αποκτά ρυτίδες είναι να κοιμόμαστε ανάσκελα, για αυτό αγοράζουμε ορθοπεδικό μαξιλάρι, έτσι ώστε να καθυστερήσουμε την εμφάνιση των ρυτίδων στο πρόσωπό μας.

- Δεν ξεχνάμε το λαιμό και τα χέρια μας. Έξαλλου είναι τα σημεία από τα οποία καταλαβαίνουν την ηλικία μας. Όταν απλώνουμε την ενυδατική μας κρέμα με κυκλικές κινήσεις ενυδατώνουμε και το λαιμό μας.

Πηγή: myworld.gr

Στα Metro Beauty Laser &  Spa, θα βρείτε ενυδατικές θεραπείες για κάθε τύπο δέρματος που θα αναζωογονήσουν το ευαίσθητο δέρμα του προσώπου και θα σας κάνουν πιο λαμπερές, με λιγότερες ρυτίδες, και με σωστά ενυδατωμένο δέρμα. Καλέστε μας σήμερα για το ραντεβού σας.

Επικοινωνία

Metro Beauty Αγ. Δημητρίου
Λ.Βουλιαγμένης 272Α (έξοδος ΜΕΤΡΟ Αγ.Δημητρίου)
2ος όροφος
Τηλέφωνο 210 9714800, 210 9704222

 

Metro Beauty Ελληνικού
Ιασωνίδου 2 & Βουλιαγμένης (έξοδος ΜΕΤΡΟ Ελληνικού)
1ος όροφος
Τηλέφωνο 210 9646600, 210 9635300

g twitter fb