Μασάζ Λιποδιάλυσης

Eνας διαφορετικός τρόπος για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους και την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.


Αφιερώνοντας λίγο χρόνο από την καθημερινότητά σας επιτυγχάνετε ένα άψογο αποτέλεσμα στο σώμα σας και επιπλέον απολαμβάνετε τις ευεργετικές ιδιότητες του λεμφικού μασαζ.

Το λεμφικό μασάζ βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και διευκολύνει την κυκλοφορία της λέμφου, και η συσσωρευση της στο  μεσοκυττάριο χώρο προκαλεί διόγκωση (οίδημα) και συσσωρευση των υγρων στον οργανισμό. Το καλό αποτέλεσμα είναι, ότι μ’αυτόν τον τρόπο ο οργανισμός πιο γρήγορα απελευθερώνεται από τις τοξίνες, τα αιμοφόρα αγγεία μεταφέρουν πιο αποτελεσματικά το αίμα μεταξύ της καρδιάς και των διάφορων οργανων, επίσης και οι διεργασίες ανάπλασης στο σώμα γίνονται πιο γρήγορα. Για αυτό τον λόγο το λεμφικό μασάζ χρησιμοποιείται ως μέσο καταπολέμησης με την κυτταρίτιδα.

Eίναι μια έντονη τεχνική για τη βοήθεια της αύξησης της λεμφικής ροής όπου αυξάνεται η δραστικότητα του ανοσοποιητικού συστήματος και η παραγωγή των λεμφοκυττάρων. Εφαρμόζεται σε ανθρώπους που έχουν έλλειψη ενέργειας και πεσμένο ανοσοποιητικό σύστημα, βοηθάει στην επούλωση των ουλών, αυξάνοντας την τοπική κυκλοφορία.

Επικοινωνία

Metro Beauty Αγ. Δημητρίου
Λ.Βουλιαγμένης 272Α (έξοδος ΜΕΤΡΟ Αγ.Δημητρίου)
2ος όροφος
Τηλέφωνο 210 9714800, 210 9704222

 

Metro Beauty Ελληνικού
Ιασωνίδου 2 & Βουλιαγμένης (έξοδος ΜΕΤΡΟ Ελληνικού)
1ος όροφος
Τηλέφωνο 210 9646600, 210 9635300

g twitter fb