Κρυολιπόλυση (Cryolipolisis)

Κρυολιπόλυση! Διώξτε το τοπικό πάχος από τα δύσκολα σημεία και απαλλαχθείτε από την κυτταρίτιδα

Πείτε αντίο στο τοπικό πρόβλημα πάχους που αντιμετωπίζετε και καταπολεμήστε αποτελεσματικά τη χαλάρωση και την κυταρίτιδα με cryolipolisis.

Παγώστε το λίπος εκεί όπου σας ενοχλεί αισθητικά - στην κοιλιά, τα χέρια, τους γλουτούς - και βάλτε το πρόβλημα του τοπικού πάχους οριστικά στον "πάγο"!

Μια νέα μη επεμβατική μέθοδος κρυολιπόλυσης υπόσχεται να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει η αισθητική ιατρική την αφαίρεση του τοπικού λίπους.

"Η κρυολιπόλυση αναπτύχθηκε από ερευνητές των εργαστηριών της Biotec Italia και τα μέχρι σήμερα αποτελέσματα είναι θεαματικά."

Πώς γίνεται;
Η κρυολιπόλυση, αρχικά προκαλεί υπερθέρμανση των λιποκυττάρων και στη συνέχεια τα παγώνει με αποτέλεσμα την οριστική νέκρωση και απόπτωσή τους. Η νέα μέθοδος δίνει θαυμάσια αποτελέσματα και στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας όλων των τύπων και σε όλα τα στάδια.

Εφαρμόζεται με ειδικό μηχάνημα το οποίο διαθέτει εξελιγμένες κεφαλές που πραγματοποιούν διαδοχικά έντονη θέρμανση με ραδιοσυχνότητες (BipolarRadiofrequency 60o C) και έντονη ψύξη (-10ο C έως -15οC). Έτσι επιδρούν μόνο στα κύτταρα του λίπους της περιοχής όπου εφαρμόζεται η θεραπεία.

Για εκείνα τα σημεία όπου η γυμναστική δεν αρκεί, η νέα μέθοδος μπορεί να επικεντρώσει σε περιοχές όπου το τοπικό λίπος δεν αντιμετωπίζεται με σωματική άσκηση και να δώσει άριστα αποτελέσματα στην εξάλειψή του.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της μεθόδου; 

Εχει τα αντίστοιχα λειτουργικά προγράμματα ώστε η ενέργεια να διεισδύει βαθιά νεκρώνοντας τα λιποκύτταρα σε περιοχές με εντονότερο πρόβλημα, ενώ δίνει πραγματικά εντυπωσιακά αποτελέσματα και σε μικρότερα προβλήματα τοπικού λίπους κάνοντας ένα είδος φυσικής γλυπτικής και σύσφιξης του σώματος.

Συνοπτικά τα πλεονεκτήματα της μεθόδου είναι τα εξής:

  • Είναι ΜΗ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΗ – χωρίς νυστέρι και αναισθησία
  • Είναι ανώδυνη. Ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει αμέσως μετά την εφαρμογή της θεραπείας στις καθημερινές του δραστηριότητες
  • Έχει ορατή και άμεση μείωση της κυτταρίτιδας όλων των τύπων και σε όλα τα στάδια
  • Δεν προκαλεί καμία βλάβη στους πέριξ ιστούς, όπως τους μυϊκούς, τα νεύρα και τα οστά
  • Δεν εκχύνονται στον οργανισμό τοξίνες που προέρχονται από τη διαδικασία καταστροφής των λιποκυττάρων, όπως συμβαίνει με άλλες τεχνικές

Πονάει η διαδικασία της κρυολιπόλυσης;
O ασθενής στην αρχή έχει την αίσθηση της έντονης ψύξης, αλλά και της έλξης, όμως αυτό υποχωρεί από τα πρώτα δυο με τρία λεπτά.

Σε ποια σημεία του σώματος μπορεί να εμφανιστεί;
Το ειδικό μηχάνημα της κρυολιπόλυσης μπορεί να εστιάσει σε διάφορες περιοχές. Μπορεί να εφαρμοστεί σε σημεία του σώματος όπου συγκεντρώνεται κυρίως το δυστροφικό λίπος: τέτοια είναι η κοιλιά, οι μηροί, οι γλουτοί, τα γόνατα και τα χέρια.

Πόσες συνεδρίες πρέπει να ακολουθήσεις;
Η θεραπεία εφαρμόζεται στο χώρο του ιατρείου και απαιτούνται από 1 έως 3 συνεδρίες ανάλογα με την έκταση του προβλήματος για να υπάρξει ολοκληρωτική αντιμετώπιση του προβλήματος

Υπάρχουν παρενέργειες;
Η μέθοδος είναι ανώδυνη και ακίνδυνη και δεν περιορίζει αυτόν που θα την επιλέξει. Μπορεί να συνεχίσει τη σωματική του άσκηση, αλλά και τυχόν άλλες θεραπείες που θα επιλεγούν από τον θεράποντα ιατρό.

Μπορούν όλοι να την εφαρμόσουν;
Υποψήφιοι για κρυολιπόλυση είναι τα άτομα που είναι σε καλή γενική κατάσταση και παρουσιάζουν πρόβλημα εναπόθεσης τοπικού λίπους που τους ενοχλεί. Το αποτέλεσμα είναι οριστικό και δεν χρειάζεται επανάληψη.

Είναι το αποτέλεσμα μόνιμο;
Εφόσον ολοκληρωθούν οι απαιτούμενες συνεδρίες και ο ενδιαφερόμενος δει το επιθυμητό αποτέλεσμα, δεν πρόκειται να ασχολειθεί ξανά με το πρόβλημα του τοπικού πάχους. Το αποτέλεσμα είναι οριστικό και δεν χρειάζεται επανάληψη.

"Η αποτελεσματικότητα της μεθόδου έχει πιστοποιηθεί μεταξύ άλλων από κλινικά τεστ που πραγματοποιήθηκαν σε δύο από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια της Αμερικής αυτό του Harvard και της Massachusetts"

Video

Επικοινωνία

Metro Beauty Αγ. Δημητρίου
Λ.Βουλιαγμένης 272Α (έξοδος ΜΕΤΡΟ Αγ.Δημητρίου)
2ος όροφος
Τηλέφωνο 210 9714800, 210 9704222

 

Metro Beauty Ελληνικού
Ιασωνίδου 2 & Βουλιαγμένης (έξοδος ΜΕΤΡΟ Ελληνικού)
1ος όροφος
Τηλέφωνο 210 9646600, 210 9635300

g twitter fb